Vpiši iskalni niz

Nova podoba ene najboljših slovenskih gostiln – Novi Repovž

Nova podoba ene najboljših slovenskih gostiln – Novi Repovž

Tradicionalna podeželska gostilna Repovž v Šentjanžu na Dolenjskem, kjer se kulinarično bogastvo in tradicija prenaša iz roda v rod že več kot šest generacij, je v letu 2021 dobila novo podobo, a ohranila svojo dušo.

Gostilna Repovž, znana po ekološki, doma oziroma v okolici pridelani hrani, z neverjetnim čutom za kulinarično doživetje vsakega obiskovalca, je zagotovo ena najlepših gurmanskih destinacij v bližnji in daljni okolici.  

Zagotovo se vsi strinjamo da je za to doživetje obiskovalca potrebno dvoje: izvrstna kulinarika in duša interierja. Na slednjo je bilo še posebej treba paziti pri prenovi. Ohraniti domačnost, toplino, spomine in tradicijo a hkrati v prostor vnesti svežino, funkcionalnost, sodobnost in novosti.

S posebnim zadovoljstvom in ponosom smo sprejeli povabilo za sodelovanje pri prenovi, da skupaj z roko v roki naredimo nekaj dobrega za osebje in nekaj lepega za goste

Posebej za njih, po meri, narejen hladilni pult za vina, ki ima višja predala zaradi vinskih steklenic in hlajena predala za rdeča in bela vina. Poleg hladilnega pulta stoji edinstvena vinska vitrina.

Izbira elementov je bila premišljena, saj morajo le ti lepo sovpadati s celotno arhitekturo prostora. Gostilno Repovž smo opremili s točilnim pultom ter izdajnimi in vinskimi pulti v jedilnem prostoru, ki so na nek način povezovalni element med kuhinjo in gosti. Tukaj natakarji prevzamejo jedi, in jih po potrebi dokončajo, preden jih odnesejo gostom na mizo. 

Običajno so pulti izdelani iz nerjavečega jekla, ki na pogled deluje precej hladno. V gostilni Repovž je zgodba drugačna. Vsi vidni deli elementov so prašno pobarvani v barvi po njihovi izbiri, namesto površine iz nerjavečega jekla pa je na pulte položen kamen.

S temi detajli smo dosegli, da se elementi zlijejo s celotno podobo, hkrati pa zadostijo vsem potrebnim standardom.

Posebnostim v gostilni Repovž še ni videti konca. Posebej za njih, po meri, smo naredili hladilni pult za vina, ki ima višja predala zaradi vinskih steklenic in hlajena predala za rdeča in bela vina. Poleg hladilnega pulta stoji edinstvena vinska vitrina, ki smo jo izbrali glede na njihove želje in zahteve. Vinska vitrina mora zadostiti količinam, temperaturnim standardom, izgledu, preglednosti, barvi, svetlobi in nenazadnje postavitvi v prostoru. Pri izboru sodelujemo z različnimi priznanimi proizvajalci vinskih vitrin, kot so Ciam, Enofrigo, Expo, Tecfrigo, saj le tako lahko zadostimo različnim uporabnikom. Na izbor ustrezne vinske vitrine pa vpliva tudi unikatnost, saj je naša želja, da ima vsaka naša stranka unikatno vitrino, ki je ni mogoče najti v bližnji in daljni okolici.

Vinska vitrina mora zadostiti količinam, temperaturnim standardom, izgledu, preglednosti, barvi, svetlobi in nenazadnje postavitvi v prostoru.

Vsakega projekta se lotimo na svojstven način, po meri posameznega naročnika. Ko se danes oziramo nazaj, lahko rečemo, da pot na tem posebnem popotovanju z Repovžem ni bila ravna, a smo kljub nekaterim oviram projekt izpeljali perfektno. Z gotovostjo lahko trdimo, da opreme, s katero se danes ponaša Repovž, verjetno ne boste našli v nobenem slovenskem lokalu, gostilni ali restavraciji. 

Pri Repovžu je vsak detajl premišljen in skrbno načrtovan. Zato je tudi oprema, tudi tista skrita očem gostov, na najvišjem nivoju.

Ko so nas naročniki vprašali, ali je bilo sodelovanje pri prenovi Repovža posebno, smo brez obotavljanja lahko odgovorili z DA, bilo je posebno in verjamemo da bomo odnos, ki smo ga ob tem zgradili, ohranili in negovali tudi v prihodnje.

Imate v načrtu prenovo vaše gostilne, kuhinje? Kontaktirajte nas na info@kaza-sistemi.si in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si