Vpiši iskalni niz

Salamandri

Salamander je lahko nepogrešljiv del opreme vaše kuhinje.

Grelne plošče s hitrim segrevanjem vam služijo v različnih fazah priprave hrane. Salamander olajša dokončanje jedi, gratiniranje in pogrevanje hrane. 

Profesionalni salamandri z različnimi tipi grelcev, ki se segreje na želeno temperaturo v le nekaj sekundah in porabijo veliko manj energije kot običajne naprave so primerni za vse vrste kuhinj. Enakomerna porazdelitev temperature pripomore k boljšim rezultatom, dodatne lastnosti, ki omogočajo lažje čiščenje, varnost in enostavnost uporabe pa k popolnemu izkoristku salamandra. V ponudbi lahko najdete naprave, ki omogočajo tako mehansko, kot digitalno nastavitev časa, zvočni signali pa vas opozorijo, ko je program zaključen.


Salamandri Bartscher.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si