Vpiši iskalni niz

Priprava mesa

Ker je to eno izmed najpogosteje uporabljenih živil marsikatere kuhinje, smo posebno pozornost namenili pripravi mesa.

Med napravami za obdelavo in pripravo mesa ponujamo salamoreznice, pršutoreznice, žage za kosti, aparate za mletje mesa ter oblikovanje pleskavic in polnjenje klobas. Poleg teh lahko v našem programu najdete različne aparate za mešanje mesa, naprave za vakuumiranje, univerzalne naprave z veliko zmogljivostjo ter tehtnice.

Kadar koli je v kuhinji uporabljeno meso, je pravilno rokovanje s tem živilom še posebej pomembno. Pot od skladiščenja na pravih temperaturah do krožnika je dolga, vmes pa se meso obdela na številnih korakih, ki zahtevajo natančnost in primerno skrb.

S tem razlogom v podjetju Kaza sistemi pozornost namenjamo visoko kvalitetnim napravam in pripomočkom za pripravo mesa. Proizvajalci, ki jih zastopamo, so večkrat preizkušeni in pri naših strankah vzbujajo zaupanje in zadovoljstvo. Ponudimo vam lahko zanesljivo merilno tehniko, naprave za mletje in rezanje dobaviteljev s tradicijo, ki traja že več generacij, visoko zmogljive univerzalne naprave, ki ponudijo točno takšne rezultate, kot ste si jih zamislili. 

Z našimi partnerji lahko opremimo vsako kuhinjo, z veseljem pa vam vskočimo tudi pri zagonu manjših mesnic in predelovalnic.


Salamoreznice

Profesionalne salamoreznice in pršutoreznice elegantnega videza so nepogrešljiv pripomoček v vsaki profesionalni kuhinji. Primerne so za restavracije, bistroje, javne ustanove pa tudi trgovine in supermarkete. Vse salamoreznice oziroma pršutoreznice pa s svojimi edinstvenimi rezili omogočajo posebno natančno rezanje brez trganja kosov. Profesionalne salamoreznice so primerne tako za domačo uporabo, kot tudi za trgovine, supermarkete, restavracije in tudi šole, vrtce ter domove upokojencev.


Salamoreznice Sirman.pdf

Naprave za mletje in pripravo

V ponudbi naših artiklov najdete tudi raznovrstne naprave za mletje in pripravo mesa. Profesionalne mesoreznice iz nerjavečega jekla so visoko zmogljive in omogočajo enostavno, hitro in higienično mletje različnih vrst mesa. Naprave so dobavljive v različnih velikostih in kapacitetah, poleg tega pa lahko izbirate med tipi brez, s polovičnim ali s polnim Unger sistemi. Med ostalimi napravami za pripravo mesa najdete horizontalne rezalnike ter naprave za mešanje mesa, oblikovanje pleskavic, žage za kosti, polnjenje klobas in univerzalne aparate, ki vam v splošnem olajšajo pripravo vseh vrst mesa.

Na spodnjih povezavah si preberite več o naših dobaviteljih opreme za pripravo mesa.


Naprave za mešanje mesa Sirman.pdf
Naprave za mletje mesa Sirman.pdf
Hlajene naprave za mletje mesa Sirman.pdf
Naprave za polnjenje klobas Sirman.pdf
Stiskalnice za hamburger Sirman.pdf

 
Naprava za mletje mesa AlexanderSolia.pdf
Naprave za mešanje AlexanderSolia.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si