Vpiši iskalni niz

Priprava testa

Mešalci za testo so izjemno močni in trdni, odlikuje jih sodoben dizajn in so zanesljiv pravi partner za vaše delo. Mešanica privlačnih in funkcionalnih lastnosti ustreza vsem trenutnim varnostnim predpisom.

Pri pripravi testa, najsi bo to testo za kruh, pecivo ali pizzo, je pomembno izbrati učinkovite pripomočke, ki lahko poenostavijo in olajšajo različne faze priprave in tako pomagajo izboljšati okus in kakovost končnega izdelka.

Ponujamo vam široko paleto mešalcev za testo, ki zagotavljajo hitre in enotne procese ter odlične rezultate. Hkrati mešalci omogočajo udobno delo brez stresa ali obremenitev. Mešalci se uporabljajo v številne namene, skozi različne postopke v skladu z najprimernejšimi metodami in vrstami moke ter izkušnjami kuharjev, pekov in mojstrom pizze. Z mešalcem za testo lahko v enakem času proizvedete do 6x več testa kot z ročno pripravo, testo pa je pripravljeno v največ dvajsetih minutah. Stroji delujejo pri nizkih vrtljajih, tako se testo ne pregreje, ustvari pa se prava konsistenca brez lepljenja na posodo. Posebna zaščita posode omogoča dodajanje sestavin v že zagnani mešalec, kar vam daje popoln nadzor na pripravo testa.


Mešalci za testo OEM.pdf

Mešalci za testo Alimacchine.pdf

Planetarni mešalci

Naši dobavitelji ustvarjajo planetarne mešalce, ki temeljijo na tradiciji razvoja izdelkov, torej na poglobljenem poznavanju potreb in vsakodnevnih rutin uporabnikov ter na vrhunskih inovacijah, ki jih vodijo uporabniki. Rezultat so profesionalni mešalci, ki so ergonomični, higienski in enostavno za čiščenje.

Zmogljivi frekvenčno nadzirani motorji dajejo mešalcem svojo moč in hitrost, poleg možnosti spremenljive nastavitve hitrosti pa je mogoče izbirati med več fiksnimi hitrostmi. Odvisno od modela ima uporabnik tudi možnost shranjevanja različnih delovnih procesov, tako da se lahko čas in hitrost nastavita z enim preprostim pritiskom na gumb. To pomeni, da se mešalec lahko uporablja v fiksnih proizvodnih procesih brez posebnih navodil uporabnikom. Mešalci iz našega programa so namenjeni pekarnam, slaščičarnam, restavracijam, proizvodnji hitre hrane, laboratorijem in kuhinjam na plovilih.

Mešalci so na voljo v namiznih in samostoječih opcijah, z možnostjo priklopa na enofazni ali trifazni električni priključek. Močni okvirji in noge so izdelani iz nerjavečega jekla, ki ga je enostavno očistiti. Planetarci imajo dodane tri nastavke za uporabo v različnih procesih, nastavki pa so prav tako izdelani iz nerjavečega jekla in pralni v pomivalnem stroju. Večji mešalci so na voljo z ročico za dvigovanje in spuščanje posode, krmiljenje pa je lahko ročno ali avtomatizirano.


Planetarni mešalci Starmix.pdf

Planetarni mešalci Varimixer.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si