Vpiši iskalni niz

Friteze

Velika moč, učinkovitost, toga konstrukcija, varnost ter enostavna in natančna regulacija.

Friteze iz našega programa odlikujejo termostatska regulacija od 30°C – 190°C, glavno stikalo, varnostni termostat, globok odcejalni rob na površini, kompaktna korita s hladno cono olja, ročna ali digitalna regulacija, enostavno čiščenje in lahko dostopne komponente za vzdrževanje. Na voljo so električni in plinski modeli fritez različnih kapacitet korit 6-7 l, 10-12 l, 15-17 l, in 20 l.

Kontrolni indikatorji so vgrajeni pod steklom na način, da je vtekanje tekočin preprečeno, kar pa prepreči tudi mehanske poškodbe in poškodbe zaradi agresivnih čistilnih sredstev, izjemno natančna izdelava pa onemogoča tudi dotok vode med skupaj montirane elemente. Poleg tega so proti zatekanju vode zasnovani tudi vsi regulacijski gumbi friteze.

Globoki odcejalni robovi na površini fritez so nadgrajeni z izredno kompaktnim koritom z globoko hladno cono in bočnimi ojačitvami ter praktičnim nosilcem košare za pečenje.

Odstranljiv inox masiven dimnik, dolžine 400 mm omogoči lažje čiščenje s pranjem v pomivalnem stroju in je korozijsko odporen ter zaradi masivne strukture odporen tudi na zvijanje in udarce.

Katalog Gazi.pdf
Friteza Firex.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si