Vpiši iskalni niz

Zamrzovalne omare

Profesionalne zamrzovalne omare so tehnično močno dovršene in izdelane za še tako zahtevna, vroča in vlažna okolja v hotelih, restavracijah, pekarnah, šolah, vrtcih in vseh ostalih gostinskih obratih.

Hlajenje je avtomatizirano in predhodno načrtovano tako, da se pri shranjevanju živil zadosti vsem HACCP standardom.

Zamrzovalne omare so v celoti izdelane iz inoxa z zaobljenimi koti, ki omogočajo enostavno čiščenje. Vrata se zapirajo samodejno in tako preprečujejo nepotrebno izgubo hladnega zraka. Tesnila na vratih so enostavno zamenljiva, odtaljevanje pa je avtomatsko. Kompaktna hladilna enota je enostavna za servisiranje, ne glede na hladilni sistem, ki je lahko, odvisno od potreb, dinamični ali statični. Temperaturo nastavljate z elektronsko regulacijo, ki bo zaradi izredno dobre izolacije do 70 mm, ostala na pravem nivoju ne glede na zahtevnost uporabe. Vse zamrzovalne omare so testirane za nemoteno delovanje v prostorih do vsaj +40° C.  

Zamrzovalne omare, ki jih ponujamo, lahko izbirate med spodaj naštetimi proizvajalci, za več informacij o njih pa kliknite na posamezno sliko.
Zamrzovalne omare Tefcold.pdf
Hladilniki in zamrzovalniki za pekarne in slaščičarne Liebherr.pdf
Hladilniki in zamrzovalniki za hotele gastronomski sektor in mesnice Liebherr.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si