Vpiši iskalni niz

Dehidratorji

Naprave za mletje in dehidracijo odpadkov lahko v velikih kuhinjah znatno zmanjšajo volumen odpadne snovi in s tem pripomorejo k manjšemu vplivu na okolje, opremo in zaposlene.

Inovativna vrhunska tehnologija z roko v roki z dolgoročno pridobljenimi izkušnjami omogoča tem sistemom najučinkovitejšo in okolju prijazno obdelavo organskih odpadkov, ki nastajajo v velikih kuhinjah. V sodelovanju z uporabniki je razvil in še vedno razvija tehnično dovršene sisteme obdelave odpadkov.

Prednosti sistemom za obdelavo organskih odpadkov SBM so ekološko in cenovno učinkovito zmanjšanje stroškov odlaganja organskih kuhinjski odpadkov. Kjer koli se pripravlja, kuha in streže hrano je obremenitev z organskimi odpadki velika, kar pomeni velik strošek skladiščenja, manipulacije in odvoza le-tega.  Z obdelavo s tovrstnimi sistemi se stroški bistveno zmanjšajo. Sistemi za obdelavo zmanjšajo volumen organskih odpadkov za kar 80 % in več.  Dehidrirani odpadki so bolj higienski, ne povzročajo neprijetnih vonjav, bakterij in podobnih kontaminentov.

Bolj učinkovita manipulacija z organskimi odpadki in ostanki hrane v sami kuhinji. Ni križanj umazanih in čistih poti. Možno je direktno odvajanje odpadkov od mesta nastanka do skladišča odpadkov v drugem prostoru ali celo nadstropju.

Dehidriranih odpadkov ni potrebno dodatno hladiti, zavzamejo znatno manj prostora, ne povzročajo rjavenja in ne kapljajo.

Dehidrirani organski odpadki so kot taki primerni za biomaso.Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si