Vpiši iskalni niz

Pekarske peči

Raznolikost nastavitev in delovanje peči sta ustvarjeni z namenom ustvarjanja perfektnih pogojev pečenja, ki so pogoj za doseganje optimalnih rezultatov za peke in slaščičarje. Različne velikosti in kombinacije z ostalimi produkti vam omogočajo številne sestave po vaših željah in potrebah.

Etažna peč je prava izbira za peko pekovskih izdelkov, ki zahtevajo neposreden stik z vročo površino in ki jih odlikuje vabljiva hrustljava skorja. Vsaka etaža predstavlja samostojno enoto, v kateri lahko parametre pečenja nastavite neodvisno od ostalih etaž. Etažne peči tradicionalno ohranjajo klasičen način pečenja, dodali pa smo jim nov izpopolnjen uparjalni agregat in sodoben krmilnik za enostavno in hitro upravljanje peči.

Tradicionalne peči so zasnovane za pečenje raznovrstnih pekarskih in slaščičarskih proizvodov, tudi v najmanjših domačih pekarnah in slaščičarnah. Številne možnosti pečenja in preprosto upravljanje spremenijo vaše vsakdanje delo v čisto pravo zabavo. 

Poleg tradicionalnega elektromehanskega upravljalnega sistema je na voljo tudi povsem novo moderno napredno upravljanje »S-Control«. Krmilnik omogoča upravljanje klasične tradicionalne etažne peči na najbolj moderen način, elektronska inteligentna regulacija grelcev v kombinaciji z najnovejšim vlažilnim sistemom pa nudi popolnoma nove dimenzije pečenja pravih tradicionalnih rustikalnih kruhov kakršne so v starih časih pripravljale še naše babice.

Sestavite si svojo peč - modulna struktura peči omogoča povsem prosto sestavljanje peči glede na lastne želje in potrebe. Vsaka etaža je popolnoma svoja neodvisna enota, zato je mogoče pekarski komplet enostavno kadar koli kasneje nadgraditi in povečati kapaciteto.

Z linijo pekarskih peči so na voljo tudi vzhajalne komore, ki so izdelane v enakem videzu, kot same peči, s kombinacijo obeh naprav pa lahko sestavite celotno pekarno na najmanjšem možnem prostoru. Vzhajalne komore so na voljo v različnih velikostih, z mehansko ali regulacijo preko zaslona na dotik, možnostjo shranjevanja programov, z samodejnim sistemom za uravnavanje vlažnosti in imajo vgrajen neodvisni ogrevani vlažilni uparjalni agregat.


 
Pekarske etažne peči Fines.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si