Vpiši iskalni niz

Pomivalni stroji za črno posodo

Profesionalni pomivalni stroji za črno posodo so danes nepogrešljivi v vsaki večji kuhinji hotelov, restavracij, šol, vrtcev in gostiln.

Dovršeni in vzdržljivi pomivalni stroji za črno posodo so primerni tudi za najbolj zahtevno pranje, saj imajo možnosti prilagajanja različnih faktorjev pomivanja, rezultat pa je vedno briljantno čista posoda.

S pomivalnim strojem za črno posodo boste v kuhinjo pridobili napravo, ki zagotavlja najboljše rezultate pomivanja. Programska oprema strojev vsebuje različne prilagodljive opcije, ki bodo svoje delo opravile ne glede na naravo in trdovratnost umazanije. Z ergonomskim dizajnom zunanjosti bo uporaba stroja enostavna, rezultati pa popolni. Trpežna izdelava in velika zmogljivost strojev preneseta še tako velike obremenitve, ki jih prinese pomivanje kuhinjskih pripomočkov, posode in pribora. Ker se zavedamo, da v kuhinjah veljajo striktni higienski standardi, so tudi pomivalni stroji iz naše ponudbe s premišljenim oblikovanjem notranjosti in enostavnim čiščenjem izdelani na način, da boste tem standardom brez težav sledili.

Več o posameznih proizvajalcih pomivalnih strojev si lahko preberete s klikom na spodnje povezave.


Havbni pomivalni stroj za črno posodo Meiko DV 270.2.pdf
Havbni pomivalni stroj za crno posodo meiko FV 130.2/FV 250.2.pdf

Pomivalni stroji za črno posodo Colged.pdf
Pomivalni stroji za črno posodo Wexiodisk.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si