Vpiši iskalni niz

Kotli

Profesionalni kotli so zasnovani za visoko zahtevne kuhinje in so nepogrešljivi predvsem v hotelih, šolah, vrtcih, domovih za upokojence... torej v kuhinjah, kjer mora biti zagotovljena zanesljivost, učinkovitost in produktivnost.

Kotli imajo dno posode izdelano iz nerjavečega jekla, prav tako so iz inoxa izdelani tudi ohišje in duplikatorji. Vsi robovi so zaobljeni, tako da je vzdrževanje čim bolj enostavno in ekonomično.

Z dvojno steno omogočajo hitrejše doseganje želenih temperatur in bolj nadzorovano kuhanje z zelo majhnimi nihanji. Na voljo so električni in plinski modeli z ročnim ali digitalnim upravljanjem, vsi imajo vgrajen varnostni termostat in sistem za prikaz tlaka pare v dvoslojni steni, nepredušne pokrove z dvojno izolacijo ter kontrolo nivoja vode v dvojni steni. Plinski modeli vključujejo gorilce iz nerjavečega jekla s pilotnim plamenom in zamenljiv baterijski piezo prižigalec, električni pa visoko kvalitetne gorilce iz nerjavečega jekla in termostatski nadzor temperature.


Katalog Gazi.pdf

Prekucni kotli Firex.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si