Vpiši iskalni niz

Zorilne komore

Če se ukvarjate z zorenjem, prodajo in strežbo mesa, veste, kako pomembni so pravi pogoji v zorilnici.

Ko razmišljate o zorenju večje količine mesa, vam nakup ali postavitev zorilne komore omogoča učinkovito rabo prostora, nadzor nad okolico v komori in enostavno uporabo ter hitro rokovanje z živili v komori. Ključno za zagotovitev, da je vaš nakup skladen s trenutnimi in dolgoročnimi operativnimi zahtevami je ta, da se hladilnica izkoristi v celoti.

Hladilni sistem

Strokovni kader Kaza sistemi v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci hladilniških komponent skrbno načrtuje vsak hladilni in sušilni sistem posebej ter tako zagotovi zanesljivo uporabo zorilne komore in optimalno porabo energije.

Glede na temperaturne obremenitve okolice, zračnost prostora, oddaljenost agregata od hladilnice, pogostost odpiranja vrat, zahtevan temperaturni režim ter druge zahteve in vplive, vam bo strokovna ekipa izkušenih serviserjev in hladilničarjev podjetja Kaza sistemi svetovala optimalno izbiro hladilnega sistema.

Obstajata dve glavni vrsti hladilnega sistema, ki sta povezani s hladilnicami. Vgrajen hladilni agregat oz. monoblock izvedba, ki ima sistem nameščen na sami hladilnici, ter oddaljen agregat oz. split sistem, ki je nameščen ločeno od hladilnice, običajno na zunanji steni ali strehi objekta.

Vsaki stranki ponudimo ustrezno opremo glede na zahtevano kapaciteto, učinkovitost, varčnost in cenovni razred ponujamo tri vrste agregatov: batne, vijačne ali scroll.

Dodatna oprema

Naši strokovnjaki na področju hladilnih sistemov priporočajo vgradnjo sistema za povratno zajemanje odpadne energije, s pomočjo katerega izkoristite odpadno energijo/toploto agregata za nadaljnjo rabo. S tem poskrbite za stroškovni prihranek energije ter razbremenitev okolja.

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si