Vpiši iskalni niz

Termična oprema

Termična oprema - srce vsake profesionalne kuhinje.

Naprave iz našega prodajnega programa so učinkovit partner za pripravo najzahtevnejših jedi. Nudijo vam precizno in natančno obdelavo, ne glede na to ali kuhate v manjših mobilnih in bistrojskih ali velikih hotelskih kuhinjah. Naše rešitve omogočajo veliko število prilagoditev, da bo vaša kuhinja v popolnosti služila vaši ekipi in ne obratno.

Od namiznih naprav do velikih kotlov in prekucnih ponev; oprema, ki jo ponujamo, bo vedno na pravem mestu in pripravljena na obremenitve vsakdanjika profesionalne kuhinje.

Posebna pozornost je namenjena detajlom, ki omogočajo enostavno upravljanje ter hitro in učinkovito čiščenje. Aparati so izdelani tako, da lahko odstranite in v pomivalnem stroju operete gorilce, gumbi onemogočajo zatekanje tekočin v notranjost naprave, obenem pa so varčni pri porabi energije, ne glede na to, kateri energent izberete.

Natančnost izdelave, izkušnje z neštetimi strankami in kuharji ter pozornost do zadnje podrobnosti omogočajo, da se kuhinjskemu osebju ni potrebno osredotočati na opremo, pač pa na jedi, goste ter njihovo vrhunsko izkušnjo.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si