Peči za peko piščancev

Tradicionalne rustikalne rotisserie pečice so privlačne razstavne peči za katerokoli restavracijo ali kuhinjo. Uporabljajo jih tudi kuharji v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami po vsem svetu.
Profesionalne peči za peko piščancev so zelo energetsko učinkovite - odprti plamen prek gorilnikov greje ognjišče iz litega železa, kar ustvarja spektakularen pogled, obenem pa so varne in enostavne za uporabo ter enostavne za čiščenje. Nabodala poganjajo posamezni motorji, ki se vrtijo 2,5 obratov na minuto, kar zagotavlja popolno pečeno perutnino, meso, zelenjavo in ribe.
Manjše peči za peko piščancev omogočajo optimizacijo prostora s samopostrežnmi vitrinami in razstavnimi nivojem iz ogrevanega granita ali nerjavečega jekla, ki so lahko nagnjeni proti kupcu. Naprave so nameščene na nastavljivih nogah ali kolescih z zavorami.
Pečice vsebujejo napredno programsko opremo, poleg tega pa jih je mogoče nadgraditi s košaricami ali vilicami za perutnino, digitalnim prikazom časa in temperature ter alarmom. S programi predpriprave nekatere pečice ponujajo tudi možnost ohranjevanja temperature na 63° C, več programov kuhanja in v najnovejših modelih program pranja pa omogočata lažjo in boljšo pripravo piščancev ter enostavno čiščenje po zaključku dnevne uporabe.
Izbirate lahko med več proizvajalci peči za peko piščancev, več o njih pa si lahko preberete s klikom na spodnje slike.
![]() |
Rotisserie pečica Rotisol.pdf
|
![]() |
Rotisserie pečice Alto-Shaam.pdf
|
Povpraševanje
Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.
Polja označena z * so obvezna!