Vpiši iskalni niz

Vrata in paneli za hladilne komore

Vrata in paneli so skrbno izbrani in preverjeni sestavni deli vsake komore, ki jo izdelamo in montiramo.

Paneli so izdelani iz pločevine ali nerjavečega jekla, ponujamo pa jih v različnih debelinah, pri katerih vam svetujemo glede na pričakovano uporabo vaše komore, temperaturni režim v komori in temperaturne lastnosti okolice. Paneli so standardno barvani v belo RAL9010 barvo, po naročilu pa se lahko dogovorimo tudi za barvanje v druge barve iz palete RAL.

Ena izmed najpomembnejših in vitalnih komponent vsake hladilne, zamrzovalne ali katerekoli druge komore so vrata.

Pravilna izbira vrat glede na pričakovano uporabo, prostor, ki ga imate na voljo, pogostost odpiranja in podobne dejavnike, lahko vašo komoro spremeni v popoln hladilni sistem, ki vam bo olajšal in poenostavil skladiščenje živil.

Vrata za vse vrste komor, ki jih ponujamo, so iz pločevine ali nerjavečega jekla ter so na voljo za tako za pozitivno, kot tudi negativno temperaturno območje. Vrata so ojačana z jeklom ter obdana s profilom iz anodiziranega aluminija. Za uporabo pri nizkih temperaturah oziroma v negativnem temperaturnem območju so vrata opremljena z dodatnim ogrevalnim elementom.

Na izbrano komoro vam lahko vgradimo krilna, drsna ali posebna vrata. Medtem, ko je pri krilnih vratih možna izvedba z levim ali desnim odpiranjem, pa so drsna vrata na voljo s standardnim ročnim ali avtomatskim odpiranjem. Vrata so barvana v belo RAL9010 barvo ter izolirana s poliuretanom gostote 41 kilogramov na kubični meter. Vzdolž oboda je vgrajeno tesnilo, ki prepreči kakršnokoli uhajanje hladnega zraka. Tudi tirnice drsnih vrat so izdelane iz anodiziranega aluminija. Izvedbe posebnih vrat vključujejo tudi t.i. SPEED-Roll vrata, ki so namenjena uporabi v industrijskem in skladiščnem sektorju, večjih trgovinah in podobno. Izdelana so iz enakih materialov, odpirajo pa se samodejno, s sistemom, kjer elektromotor ovije krpo vrat okrog valja. Vrata je mogoče upravljati z več napravami, kot so gumbna stikala, daljinski upravljalnik, fotocelice, detektorji kovin in podobno. Hitrost odpiranja tovrstnih vrat je kar 0,7 metrov na sekundo.

Nosilna konstrukcija vrat je iz pocinkane pločevine ter profilnih jeklenih palic, fleksibilna plošča pa je dvojnih plazemsko obdelanih poliestrskih tkanin iz PVC-ja.

Ob montaži naših komor vam montiramo vrata vrhunskega proizvajalca elementov za hladilne komore Incold, o katerem si lahko več preberete na spodnji povezavi.Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si