Vpiši iskalni niz

Priprava

Kaza sistemi v svojem prodajnem programu naprav za pripravo živil pokriva najrazličnejše uveljavljene proizvajalce opreme, sodelujemo pa tudi z mlajšimi podjetji, ki so s kvalitetnimi produkti in svojim zanosom pridobili naše zaupanje.

Pravočasna, učinkovita in kvalitetna priprava živil je eden izmed najpomembnejših segmentov vsake profesionalne kuhinje, zato je tudi naš razpon naprav za pripravo zelo obširen. Med napravami dobaviteljev, ki jih zastopamo, lahko najdete specializirane naprave za opravljanje točno določene funkcije, večfunkcijske naprave, ki vam bodo v splošnem olajšale delo med pripravo, poleg teh pa tudi opremo za večje sisteme, kot so bolnice, šole ter aparate industrijsko predelavo in pripravo živil. 

Opremo za pripravo živil smo razdelili na nam najbolj smiselne skupine, ki omogočajo izvedbo celotnega procesa od prihoda dobavitelja živil do termične ali kakršnekoli druge obdelave. Med našimi artikli najdete salamoreznice, naprave za obdelavo mesa, sadja, zelenjave in drugih skupin živil, prav tako lahko izbirate med različnimi tipi in proizvajalci naprav za pripravo.

Ne glede na to, kakšno opravilo želite opraviti hitreje ali bolje, želite zgolj nadgraditi obstoječo opremo ali pa gradite novo kuhinjo, ob kliku na spodnje slike najdete več informacij o posameznih vrstah naprav, proizvajalcih in dobaviteljih.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si