Vpiši iskalni niz

Pomivanje

Popolna prilagoditev vašim potrebam pomivanja ter posodi in priboru. 

Profesionalni gostinski pomivalni stroji naših dobaviteljev so na voljo v različnih velikostih, tipih in verzijah, z opcijami serijske ali dodatne opreme pa jih lahko prilagodimo glede na vaše zahteve, želene rezultate, obstoječo opremo ter infrastrukturo in prostor. 

S pomivalnimi stroji proizvajalcev, ki jih zastopamo, lahko uskladimo vse dejavnike, ki botrujejo vrhunskemu rezultatu pomivanja in zagotovimo kristalno čistost vaše posode, kozarcev ter pribora. Vodni tlak, temperatura vode, čas pomivanja, natančno doziranje pomivalnega sredstva, izpiranje; dejavniki, ki omogočajo brezhibno čistočo, lesk, sijaj in odličen vtis pri vaših gostih.

Z nakupom pravega pomivalnega stroja dobite možnost popolne prilagoditve ciklusa pomivanja kakršnim koli zahtevam pa naj bo stroj prostostoječ v kuhinji ali vgrajen v točilni pult.

Profesionalni pomivalni stroji se spopadajo s še tako trdovratno umazanijo, hkrati pa je upravljanje lahko izjemno enostavno in naravno. Pomivanje kuhinjske posode je pomivanje posode v ekstremnih okoliščinah, zato smo pripravili širok spekter pomivalnih strojev različnih proizvajalcev, kjer boste, verjamemo, našli svojega favorita. S klikom na spodnje slike lahko dobite več informacij o posamezni skupini izdelkov iz segmenta pomivanja.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si