Vpiši iskalni niz

Prekucne ponve

Prekucne ponve v naši ponudbi so narejene iz čvrste konstrukcije iz nerjavečega jekla. So zanesljive ter kvalitetne in zelo uspešno nadomestijo stare litoželezne ponve.

Visoko kvaliteto in zanesljivost dosegajo s previdno izbiro vgrajenih komponent. Prekucne ponve Gazi so zelo priljubljene predvsem v šolskih kuhinjah, bolnišnicah in hotelih.

Za najzahtevnejše so na voljo dodatne opcije, kot je na primer motoriziran dvig posode. Izbirate lahko med plinskimi in električnimi prekucnimi ponvami s kapacitetami od 50 do 120 litrov z vgrajenim termostatom in termostatskim nadzorom temperature med 100°C in 300°C. Prekucna ponev je pripravljena za dovod hladne in tople vode, vključuje pa umerjen pokrov in nerjavečega jekla, odstranljive dimnike, stikalo za prekinitev delovanja v primeru nagnjenosti prekucnika in ročaj pokrova, ki je izdelan na način, da se ne segreva.


 
Katalog Gazi.pdf
Prekucna ponev Firex.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si