Vpiši iskalni niz

Tračni košarni pomivalni stroji

Tračni pomivalni stroji, ki dosegajo najvišje standarde higiene in učinkovitosti ter nudijo dobro delovno okolje, skupaj z nizkimi stroški uporabe. Za velike kuhinje.

Tračni košarni pomivalni stroji so primerni za velike gostinske kuhinje, bolnišnice, večje šole in druge obrate z večjim pretokom gostov. Stroji so prilagojeni na velike obremenitve, zlasti med dnevnimi konicami, tako da je vaša posoda lahko oprana hitro in učinkovito, v najkrajšem možnem času pripravljena na naslednjo uporabo, pa vendar stroj pri tem poskrbi za majhno porabo energije in čistil. Tračne pomivalne stroje je mogoče povsem prilagoditi zahtevam vaše kuhinje, jim dodajati ali odvzemati stopnje pranja in individualno konfigurirati pomivanje.

Ko vaše okolje zahteva stroj, na katerega se lahko popolnoma zanesete tudi pri velikih količinah posode in pribora, nam lahko zaupate, da vam bomo s pomočjo spodnjih proizvajalcev pomagali poiskati najboljšo možno rešitev; stroj, ki bo svoje delo opravil brez kompromisov pri higieni, kakovosti, zmogljivosti ali čistoči.


Košarni in tračni pomivalni stroji Meiko.pdf
Tračni košarni pomivalni stroji Wexiodisk.pdf
Tračni košarni pomivalni stroji Colged.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si