Vpiši iskalni niz

Kvaliteta, funkcionalnost in estetika z roko v roki – Mesarstvo Oblak

Kvaliteta, funkcionalnost in estetika z roko v roki – Mesarstvo Oblak
Za nami je še ena dobra zgodba o uspešno izpeljanem projektu. Tokrat smo s svojim znanjem in izkušnjami sodelovali pri opremljanju kuhinje in izdajne linije v podjetju Mesarstvo Oblak d.o.o.

Za nami je še ena dobra zgodba o uspešno izpeljanem projektu. Tokrat smo s svojim znanjem in izkušnjami sodelovali pri opremljanju kuhinje in  izdajne linije v podjetju Mesarstvo Oblak d.o.o.

Mesarstvo Oblak d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo svežega mesa in mesnih izdelkov. Več kot 30 letna družinska tradicija, znanje, inovativnost in vlaganje v razvoj jih uvršča v sam vrh proizvajalcev in ponudnikov svežega mesa in mesnih izdelkov. Pod njihovim sloganom »dobro naj traja« je moč začutiti in doživeti skrb za vrhunsko kakovost na vseh nivojih.

Tako je vrhunski kvaliteti pripadla posebna pozornost tudi pri postavitvi njihovega povsem novega proizvodnega objekta v Žireh. Skupaj z arhitektom in naročnikom smo uskladili njihove želje in združili funkcionalnost in kakovost v vizualno zelo lep prostor, v katerem si bodo zaposleni lahko privoščili topel obrok.

Ko beseda nanese na postavitev elementov in izbiro pravih aparatov v kuhinji, se začne naše delo. Zavihali smo rokave in pričeli s postavitvijo termičnega bloka, vključno s štedilnikom, žarom in fritezo proizvajalca Gazi, ter izdajne linije in izbiro kamna, ki krasi izdajno linijo. Svoje mesto v kuhinji je dobila tudi parnokonvekcijska pečica proizvajalca Fines.

Vizualno lepo opremljena izdajna linija. 

Velik poudarek smo dali iskanju rešitve za sprejemanje oziroma razvrščanje pladnjev in odpadkov in s tem odgovorni skrbi za okolje.

Osrednji del prostora za izdajno linijo je namenjen front cooking pultu, kjer kuharski mojstri pred vašimi očmi pripravijo svež in topel obrok. 

Lahko bi rekli, da smo pri izbiri vseh elementov upoštevali njihov slogan »dobro naj traja« in dali kvaliteti glavno mesto. 

Posebna zvezda v kuhinji je pomivalni stroj, proizvajalca Meiko, ki je zagotovo najkvalitetnejši pomivalni stroj na našem tržišču.

Z roko v roki smo skupaj z arhitekti in naročnikom ustvarili vizualno privlačen prostor in zadovoljstvo zaposlenih.

Termični blok verjetno nikoli več ne bo tako prazen in pospravljen, kot na tej sliki. 

Pri izvedbi projekta je treba misliti na vse. V fazi izvedbe je pomemben tudi dostop do prostorov in ustrezen vnos elementov. Pri Mesarstvu Oblak so kuhinjo umestili v višje nadstropje, zato smo si za prenos elementov v prostor pomagali s hiab dvigalom. Vznemirljivo? Malo pa že :) Vsi elementi so varno prispeli na svoje mesto.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si