Vpiši iskalni niz

Univerzalne naprave

Sodobne naprave za predelavo sadja, zelenjave in mesa.

Univerzalne naprave so namenjene vsem tistim, ki želijo uporabljati sodobno napravo z različnimi možnostmi, visoko zmogljivostjo, varnim delovanjem in najboljšimi rezultati obdelave. Izvedene so iz nerjavečega jekla, ponujajo široko paleto nastavkov, ki omogočajo veliko različnih možnosti uporabe in zagotavljajo visoko kakovost obdelave. Koncept modularne zgradbe je enostaven in omogoča večnamensko uporabo: sekljanje, drobljenje, priprava pireja, mešanje, tolčenje, gnetenje, rezanje, pečenje. Vsi deli iz nerjavečega jekla, vsa dodatna oprema pa je skladna s HACCP predpisi. Varnostni izklop se izvaja s pomočjo magnetnega stikala, rezalnik pa ima dvostopenjsko varovalo, ki še poveča varnost. Sistemi za menjavo nastavkov so povsem intuitivni in enostavni, digitalna komandna plošča s časovnikom, LED indikatorjem in zaščito pred preobremenitvijo vam omogoča varno in kontinuirano uporabo brez kakršnih koli skrbi. Vse naprave so iz nerjavečega jekla, večina modelov pa ima možnost dodajanja podstavkov, vozičkov ali drugih dodatkov, ki omogočajo vstavljanje GN posod.

Ponudnike univerzalnih naprav si lahko podrobneje ogledate s klikom na spodnje povezave.


Univerzalne naprave AlexanderSolia.pdf

Univerzalne naprave Feuma.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si