Vpiši iskalni niz

Žari

Visoka zmogljivost, enakomerna porazdelitev temperature ter močni, trpežni in kvalitetni gorilci.


Vse to so lastnosti profesionalnih žarov, ki jih ponujamo. Glede na tip kuhanja in uporabe žara, lahko izberete med električnim ali plinskim žarom s 15 mm debelo grelno ploščo iz poliranega trdega kroma ali takšno iz brušenega jekla. Na voljo so ravne in rebraste plošče ter, pri določenih dimenzijah, kombinacija obeh variant. Enakomerna porazdelitev temperature je mogoče preko ročne ali termostatske regulacije od 100°C do 300°C, odpadna maščoba pa se izliva v serijsko vgrajeno odstranljivo posodo pod ploščo.

Poleg žarov z grelnimi ploščami so na voljo tudi Lava žari, ki s pomočjo tlečih lava kamnov odpirajo novo dimenzijo priprave živil v kuhinji. Jed tako dobi značilen okus po žaru in dimu, lava kamni vam služijo veliko dlje kot oglje, čiščenje pa je hitro in enostavno. Inovativno enoročno nastavljanje višine rešetke nad kamni nudi še bolj nadzorovan prenos temperature na živilo in s tem popolno pečenje. Za prave rezultate lahko izbirate med tremi različnimi tipi rešetk (kvadraste, V-oblike in okrogle).

Med ponudbo žarov najdete tudi posebne naprave, kot sta vodni kontaktni žar ter sodobna različica naprave za kuhanje izpod peke.


 
Katalog Gazi.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si