Vpiši iskalni niz

Hladilne vitrine

Hladilne vitrine so nepogrešljiv del opreme v vseh slaščičarnah, sladoledarnah ter raznih restavracijah in hotelih. Kakovostne hladilne vitrine so poleg dovršenega oblikovanja konkurirajo tudi izjemno uporabne v vsakršnem prostoru.


Hladilne vitrine iz naše ponudbe krasijo elegantne linije in police narejene iz stekla. Z rešitvami za lažje čiščenje, popolnim nadzorom delovanja in prilagodljivimi osvetlitvami, so hladilne vitrine enostavne za uporabo, dih jemajoče na pogled, obenem pa skrbijo za dolgo svežino vaših živil, pa najsi bodo to sladice, prigrizki ali katerakoli druga jed. Notranjost vitrin je izdelana iz nerjavečega jekla AISI 304, medtem ko zunanjost obdajajo okvirji in kaljeno steklo.

Vitrine so oblikovane ter izdelane za tip hlajenega živila. Sladice, sendviči, tapasi, prigrizki - vsaka jed potrebuje posebno skrb in s tem tudi primerno hladilno napravo za najboljše rezultate.

Hladilne vitrine lahko pri nas izbirate med spodnjimi proizvajalci, za več informacij pa kliknite na sliko.


Hladilne vitrine Tecfrigo.pdf

Hladilne vitrine Tefcold.pdf


Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si