Vpiši iskalni niz

Kuhinja na ključ

Visoko zmogljive kuhinje odraža brezhibna integracija potreb uporabnika in vrhunske opreme. Projektni tim podjetja Kaza sistemi je visoko usposobljen in izkušen v oblikovanju velikih sistemov, kuhinj v javnih ustanovah vse do manjših bistrojskih kuhinj. Z željo, da bi uporabniku zagotovili energetsko učinkovito delovno okolje in optimiziran potek dela, poskušamo pomagati pri bolj dobičkonosnem delu ter večjem zadovoljstvu strank in gostov.

Med načrtovanjem postavitve vaše profesionalne kuhinje upoštevamo razpoložljiv prostor, ergonomijo, mobilnost in udobje zaposlenih, energijske parametre in prilagodljivost. Neprekinjena povezava s kulinaričnim svetom nam pomaga spoznavati najboljše prakse upravljanja kuhinj, ki so med oblikovanjem preslikane v optimalne projekte. Tako vam ponudimo najboljšo rešitev, ne glede na tip in zahtevnost kuhinje.

Našim strankam pomagamo, da svoje delo opravljajo v skladu s trendi zelenega in trajnostnega delovnega procesa, s čimer zmanjšajo ogljični odtis in ponujajo izdelke, ki so ustvarjeni z večjo učinkovitostjo, manjšo porabo vode, potrošnega materiala ter energije.

Ne glede na velikost (ali majhnost) vašega projekta, lahko upravljanje profesionalne kuhinje s sabo prinese izziv tako v smislu nadzora porabljenega časa, kot dela in denarja. Z našimi inovativnimi rešitvami vam omogočimo učinkovito porabo vseh.

Sodelovanje s stranko začnemo na spoznavnem sestanku, kjer se skupaj pogovorimo o vaših zahtevah in željah. Glede na vse pridobljene podatke začnemo ustvarjati vašo novo kuhinjo v skladu z vsemi trendi, seveda pa tudi zakonskimi omejitvami in predpisi. Po združenju vaših želja in naših predlogov, dobimo popolno sliko in razumevanje tega, kar iščete, v kakšnem časovnem okvirju ter za kakšno ceno.

Od tu lahko oblikujemo podroben načrt projekta, kjer je poudarjeno sodelovanje z izvajalci gradbenih del ter inštalacij, ki opravljajo delo na vaši lokaciji, tako da vam vodja projekta, ki je vaš glavni stik z nami, v realnem času poda svoja mnenja, predloge in predpisane zahteve na vsakem pomembnem mejniku gradnje oziroma montaže vaše nove kuhinje.

Po uspešnem projektiranju in izbiri naprav ter opreme, ki je lahko izdelana po meri, je na vrsti montaža. Strokovna ekipa monterjev in hladilničarjev montažo opravi hitro in učinkovito, zagoni naprav so izvedeni s posebno skrbjo, o vseh pomembnih aspektih uporabe naprav pa vas in vašo ekipo tudi z veseljem poučijo.

Po predaji ključa za vas skrbimo z rednimi in preventivnimi servisi ter vam nemudoma priskočimo na pomoč v primeru morebitnih okvar, redno vam dobavljamo tudi potrošni material in čistila za vse naprave ter čiščenje dobavljene opreme.

Z izbiro, da vam novo kuhinjo postavi podjetje Kaza sistemi, si zagotovite:

  • Podroben predlog projekta, v katerem so opisani vsi stroški in mejniki
  • Vodjo projektov, ki vam pomaga z vsemi vprašanji in željami
  • Usposobljeno in iznajdljivo ekipo prodaje, ki vam predlaga naprave za vsakršno, še tako zahtevno nalogo.
  • Popolno upoštevanje zdravstvenih in varnostnih standardov ter trendov na področju zelene porabe energentov
  • Odlične cene gostinske opreme in dodatkov
  • Strokoven in natančen tim monterjev, hladilničarjev in serviserjev
  • Vrhunske poprodajne storitve

Ob tem, ko nam prepustite, da uredimo vse potrebno za pravočasen zagon vaše nove kuhinje, imate vi čas, da se osredotočite na svoj koncept, ekipo, jedi in vse ostale naloge, ki jih imate ob gradnji ali prenovi restavracije.

Verjamemo, da smo zaupanja vreden partner pri ustvarjanju kulinarične izkušnje, ki jo bodo vaši gostje dolgo pomnili, obenem pa se z veseljem vračali. Podobno, kot želimo, da bi se vaša ekipa z veseljem vračala na delo v kuhinjo, ki jo ustvarimo z vami.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si