Vpiši iskalni niz

Pizza peči

Moderne peči s tradicionalnim pridihom. Poustvarite vsem znan okus pizze iz starih krušnih peči ali pa se prepustite posebnim kvalitetam italijanskih pizz.

Široka ponudba pizza peči se razprostira od etažnih peči s šamotno pečno površino do kupolastih peči za napolitanski stil pice. Ročno ali digitalno upravljanje vam omogoči popoln nadzor nad peko, inovativni sistemi, ustvarjeni s strani največjih svetovnih mojstrov pizze pa vam pomagajo pri doseganju rezultatov, zaradi katerih se bodo vaši gostje vračali znova in znova.

Naše pizza peči krasi enostavna uporaba s polno funkcionalnostjo. Vse etažne peči so izdelane iz nerjavečega jekla in opremljene z vrati, sestavljenimi s sistemi pomoči pri odpiranju in zapiranju, da je to čimbolj enostavno in varno. Pečne površine iz šamotnega kamna dosegajo delovne temperature med 400° C in 450° C, temperaturna regulacija pa je ločena za zgornjo in spodnjo šamotno ploščo. Etažne pizza peči so na voljo v različnih velikostih, imajo pa možnost sestavljanja več etaž eno na drugo. Peči lahko, odvisno od modela, opremite z ekstrakcijsko napo, vse pa tudi s podstavki za shranjevanje pladnjev ali vzhajalno komoro.

Poleg etažnih ponujamo tudi široko paleto kupolastih pizza peči za peko neapeljskega stila pizze. Z doseganjem izredno visokih delovnih temperatur so te peči še posebej primerne za ta in druge sloge pizz, ki so vedno bolj priljubljeni in razširjeni tudi pri nas. Skupek tradicionalnega znanja in modernih tehnologij pričara odlične rezultate v najkrajšem možnem času. Tipi peči so lahko opremljeni s plinskimi ali električnimi gorilniki ali pa delujejo na drva. Na voljo so statične in rotacijske peči, ponekod tudi opcija dvižne pečne površine, za doseganje še večjih temperatur pečenja, ko je to potrebno. Seveda pa imajo razvijalci teh peči v mislih tudi okolico, zato so za izdelavo uporabljeni najboljši materiali, mogoča pa je tudi montaža posebnih sistemov filtriranja zraka, ki poskrbijo za čisto okolje brez saj in odpadnih delcev.

Peči so na voljo v različnih oblikah in dekoracijskih oblogah, svojo pa si lahko izberete med spodnjimi proizvajalci.


Pizza peči Fines.pdf


Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si