Vpiši iskalni niz

Naprave za izdelavo testenin

Z enostavno uporabo do kakovostnega in pristnega končnega proizvoda.

Aparati za testenine LaMonferrina so enostavni za uporabo. Tehnologija je zanesljiva in preprosta - vse kar je potrebno za izdelovanje testenin. Nikakršne potrebe ni po moderni digitalni elektroniki, zapletenih nastavljivih programih in podobnih funkcijah, ki so danes tako popularne. Pomembni sta moč in robustnost aparata. Aparati LaMonferrina so v celoti izdelani iz inoxa, prenos moči pa je verižni.

Vse, kar potrebujete, je aparat LaMonferrina, vaše ideje in domišljija za igranje z okusi in barvami testenin pa se, ob uporabi tega aparata, porajajo kar same. Aparati se med seboj razlikujejo glede na proizvodnjo oblike testenin, vendar lahko rečemo, da je pri vseh najpomembnejša pravilna priprava oziroma sestava aparata. Uporaba aparata je preprosta, saj imamo le gumb za zagon, varnostni gumb za hitro ustavitev stroja in pri nekaterih modelih gumb za izbiro smeri vrtenja. Izdelava testenin, je za večino oblik testenin, popolnoma avtomatska in vi med tem lahko opravljate drugo delo.

Po uporabi sledi čiščenje, pri katerem je najpomembneje, da medeninaste nastavke takoj potopite v vodo, ostalo pa obrišete s suho krpo ali spihate s kompresorjem.

Za vas smo poiskali najzanesljivejšega proizvajalca aparatov za testenine, LaMonferrina.

Že od leta 1978 LaMonferrina proizvaja profesionalne stroje za izdelavo testenin, ki so v celoti izdelani v Italiji. Specializirani so za aparate za testenine in vse svoje znanje in izkušnje vlagajo v to, tako aktualno italijansko panogo. Kdo pa lahko bolje pozna zahteve za kvalitetno in enostavno izdelavo testenin, če ne Italijani.

V obratih LaMonferrine so ustvarili in razvili ekskluzivne stroje za proizvodnjo katere koli vrste testenin. Z njihovimi aparati lahko zelo enostavno proizvedete kakovostne in pristne domače sveže ali sušene testenine.

V letu 2010 je bila ustanovljena družba Imperia & LaMonferrina, kjer sta se združili največji italijanski proizvajalec aparatov za testenine za domačo rabo Imperia, ki je na trgu že o leta 1932 in največji italijanski proizvajalec profesionalnih aparatov LaMonferrina.

Z dovršeno tehnologijo in znanjem izdelujejo stroje za izdelavo vseh vrst oblik in dimenzij testenin, od majhnega, za domačo uporabo, do strojev za proizvodne linije, velike industrijske sisteme, za trgovine specializirane za testenine, za restavracije..., za vse, ki želijo svojim gostom ponuditi nekaj več. Stroji so kvalitetni, zanesljivi ter enostavni za uporabo.Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si