Vpiši iskalni niz

Ledomati

Profesionalni ledomati omogočajo hitro produkcijo ledenih kock, dodatno možnost shranjevanja ledu in vrhunsko izkušnjo za gosta.

Izbirate lahko med ledomati, ki proizvajajo polne in votle kocke različnih oblik ali luskasti led. Ledomati, ki jih ponujamo, so izdelani z mislijo po najbolj kvalitetnem ledu. Redno čiščenje in pravilna priprava vode pa sta ključna, da bo naprava izdelovala kakovosten led, ki ne bo imel priokusa ali vseboval nezaželenih delcev. Ledomati imajo možnosti zračnega ali vodnega hlajenja, vsi, ki jih ponujamo, pa so izdelani za varčno delovanje, tako pri porabi elektrike kot vode. Ob priporočenem ravnanju ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Notranjost ledomatov je varne umetne mase, ki preprečuje razvoj mikroorganizmov, kar pomeni, da se led ne bo navzel kakršnih koli vonjev niti po daljšem shranjevanju zaloge.

Pri ledomatih, ki jih ponujamo, lahko izbirate med spodnjimi proizvajalci, s klikom na sliko pa boste izvedeli več tudi o njih.


Ledomati Hoshizaki.pdf

Ledomati Simag.pdf
Ledomati Brema.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si