Vpiši iskalni niz

Tabletni sistemi

Termoizolacijske posode za prenašanje posameznih obrokov so varna in učinkovita izbira za delovanje sistema distribucije hrane predvsem v bolnišnicah in domov za starejše.

V posodah tabletnih sistemov lahko v isti posodi prenašate obroke, sestavljene iz več jedi, poleg tega pa imajo prostor tudi za jedilni, pribor, pijačo, kruh ali sadje in ostale izdelke, ki so del posameznega obroka.

Posode so kompaktne, močne in praktične, dimenzijsko so izdelane po Euronorm standardu, med podstavkom in pokrovom je izvedeno popolno tesnjenje, kar onemogoča izgubo temperature, s tem pa so lahko ponudniki hrane pomirjeni, saj je končna temperatura dostavljenega izdelka vedno v skladu z vsemi normativi, predpisi in zahtevami v HACCP sistemih. Posode so izdelane z zaobljenimi robovi, da ne prihaja do neljubih poškodb, oblikovane pa tako, da lahko spodnji del posode služi namesto servirnega pladnja in je moč obrok postreči brez dodatne opreme. Uporabljeni materiali so v celoti primerni za stik z živili, izdelava pa omogoča dolgotrajno uporabo brez napak v obliki, izolaciji ali funkcionalnosti posode. Vpliv tabletnih sistemov na okolje je veliko manjši, kot pri uporabi embalaže za enkratno uporabo, večino posod iz naše ponudbe pa je po zaključku uporabe moč reciklirati.

Posode so izdelane tako, da jih je mogoče zlagati eno na drugo in enostavno prevažati v za to namenjenih termo vozičkih, nekateri od njih pa s svojim inovativnim oblikovanjem omogočajo tudi transport z različnimi temperaturami hkrati.

Svoj tabletni sistem si lahko izberete med najbolj kvalitetnimi dobavitelji na evropskem prostoru, več o njih pa si lahko preberete s klikom na spodnje slike.

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si