Vpiši iskalni niz

Regali

Regali, ki jih ponujamo, so na voljo v izvedbah Aluplast in Inoxplast, ki so izdelani iz okvirja iz aluminija ali nerjavečega jekla, police pa so plastične.

Police regalov so certificirane pri NSF, zato so primerne tudi za vse nosilce živilske dejavnosti. Končniki so izdelani iz anodizirane aluminijaste cevi (debeline 20 μm) okroglih 35 mm ali iz nerjavečega jekla in nudijo možnost montaže police na vsakih 100 mm. Regale vam lahko dobavimo tudi s kolesi.

Regali so na voljo v treh višinah - 1600 mm, 1800 mm in 2000 mm. Možne globine regalov so 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm. Regale odraža vsestranska modularnost, saj jih lahko preko ustreznih spojnih elementov enostavno združite v sistem polic, ki najbolj ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Regali so povsem enostavni za montažo, dobavljeni so v posameznih elementih (tovrstni transport občutno zniža stroške dostave), montažo pa lahko izvedete tudi sami, saj za to ne potrebujete nobenega tehničnega znanja. Regali so certificirani po HACCP, NSF in CATAS protokolih, uporaba pa je mogoča v vseh hlajenih in skladiščnih prostorih v kuhinjah, hoteli, šolah, ali pa jih uporabite kot razstavni element v trgovinah in salonih.

Na spodnji sliki si lahko ogledate možne dimenzijske opcije regalov Aluplast in Inoxplast.

V primeru potrebe po regalih za skladiščenje črne posode ali želje po regalu, ki je v celoti izdelan iz nerjavečega jekla pa vam regal po vaših zahtevam izdelamo tudi po meri.


 Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si