Vpiši iskalni niz

Hladilni pulti

Hladilni pulti so nepogrešljiv element v kuhinji, ki vam omogoča hiter dostop do živil, ki so pripravljena za toplotno obdelavo. Enako vam omogočajo efektivno izrabo prostora in dostopnost v šanku.

Hladilni pulti GN1/1 so v celoti izdelani iz inoxa. Primerni so za vstavljanje GN mreže, police ali posode dimenzije GN 1/1 (32,5 x 53 cm). Vsi pulti imajo nastavljive noge, ki jih lahko zamenjate tudi s kolesi. Notranjost pulta ima zaobljene robove za lažje čiščenje. Zamenljiva magnetna tesnilna guma, elektronska regulacija, izolacija iz poliuretana (brez CFC ) do 70 mm, predali s teleskopskimi vodili, avtomatsko električno odtaljevanje in samodejno zapiranje vrat je le nekaj lastnosti, ki odražajo uporabnost tovrstnih pultov v kuhinjah, prostorih za pripravo, pekarna ali šankih. Na voljo so modeli z inox vrati ali predali, steklenimi vrati, z lijakom ali brez. Seveda je lahko vsak pult z enakimi lastnostmi naročen tudi kot zamrzovalni. Pulte je možno dobaviti v standardnih dimenzijah ali pa vam ga izdelano povsem po meri.

Hladilne pulte, ki jih ponujamo, lahko izbirate med spodaj naštetimi proizvajalci, za več informacij o njih pa kliknite na posamezno sliko.Hladilni pulti Tefcold.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si