Vpiši iskalni niz

Vertikalni toasterji

Vsaka kuhinja potrebuje mnogo manjših profesionalnih kuhinjskih aparatov, ki pomagajo pri tem, da je delo čim bolj enostavno, izdelki pa vrhunski.

Ponudniki hitre prehrane in ostale podobne restavracije so tiste, ki morajo zaradi svojega principa delovanja vso pripravo izpeljati čim bolj optimalno. Vertikalni toaster je ena izmed rešitev, da dosežete zares dobro kvaliteto hamburgerjev in sendvičev...

Izdelajte hamburger tako, da ga postrežete s povsem sveže opečenim kruhom. Z vertikalnim opekačem dosežete, da bombetke pridobijo hrustljavo zlato rjavo barvo in posledično ne vpijejo sokov sestavin, burger pa tako ostane kompakten in okusen.

Dvostranska plošča nudi dodatno zmogljivost pečenja, kontrolni termostat je enostaven za nastavljanje, navpična zasnova varčuje s prostorom, neprekinjeno premikajoči se transportni trak pa omogoča takojšnjo uporabo. Stiskanje peciva lahko nastavite ločeno za vsako polovico, čiščenje pa je hitro in ne predstavlja dodatnega dela. Konstrukcija je iz nerjavečega jekla, zato bo vaš vertikalni toaster zmogel še tako velike obremenitve in vam služil dolgo obdobje uporabe.

Z našimi vertikalnimi opekači lahko dosežete enakomerno pečenje vseh vrst peciva, enako zapečenost čez celotno površino reza, enostavnost uporabe in veliko hitrost serviranja ter točno določen čas peke, ki vam omogoči učinkovito načrtovanje priprave ostalih sestavin in izdaje obrokov.


Vertikalni toasterji Antunes.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si