Vpiši iskalni niz

Pekarstvo

Podjetje Fines je eden izmed vodilnih proizvajalcev najsodobnejših peči. Med drugimi proizvajalci in med uporabniki uživajo sloves nosilca razvoja peči prihodnosti, saj z inovativnimi idejami in rešitvami ponujajo izdelke, s katerimi so zadovoljni tudi najzahtevnejši uporabniki. Njihova drznost, zagnanost, raziskovalna strast, spoštovanje do narave in do njenih energetskih virov, usmerjenost v prihodnost ter obsedenost s futurističnim industrijskim designom, pomenijo, da njihovi izdelki z novimi in nepričakovanimi rešitvami vedno presenetijo in navdušijo njihove uporabnike.

S svojim pristopom in izdelki so spremenili miselnost ljudi, ki se ukvarjajo s pekarstvom, saj uporabnike njihovih izdelkov vzpodbujajo k temu, da ob nakupu pekarskih izdelkov razmišljajo tudi o vplivu peči na okolje, o tem, da o peči razmišljajo kot o svojem pomočniku in ne samo kot o delovnem sredstvu ter o tem, da delo s tehnološko dovršenimi pečmi predstavlja užitek.

HTB - Pekarske konvekcijske peči

HTB novi pristop z najsodobnejšo tehnologijo v peki. HTB peč je narejena z namenom, da zadovolji najbolj zahtevne stranke, ki prisegajo zgolj in smo na kakovost. Raznolikost nastavitev in delovanje peči je ustvarjena z namenom ustvarjanja perfektnih pogojev pečenja, ki so pogoj za doseganje optimalnih rezultatov za pekarje in slaščičarje. Različne velikosti in kombinacije z ostalimi produkti vam omogočajo številne sestave po vaših željah in potrebah.

FIN BAKE - Pekarske konvekcijske peči

Linija pekarsko-slaščičarskih parnih konvektomatov Fin Bake je izbira mojstrov peke, ki želijo največ, kar jim lahko pekarska peč ponudi. Ta linija se ponaša z koračnim pečenjem, variabilno hitrostjo in reverzibilnim vrtenjem ventilatorja ter zelo enakomerno peko na vseh nivojih pečenja. Kvaliteto peke zagotavljajo tudi močni grelci in visoka gostota termične izolacije. Ti dve lastnosti sta pogoj za hitro vzpostavitev temperature po nalaganju peči, kot tudi za pravilen razvoj produkta v peči.

Paleto pekarsko-slaščičarskih konvekcijskih peči sestavljata dva osnovna modela v dveh velikostih z oznakama FB5 (kapacitete 5 pladnjev) in FB8 (kapacitete 8 pladnjev). Digitalno upravljanje peči je zelo enostavno ter razumljivo slehernemu kupcu.

MINI konvekcijske peči

Paleto novih MINI pekarsko-slaščičarskih konvekcijskih peči sestavljata dva osnovna modela v dveh velikostih z oznakama FBM in HTB-60 (za velikost pladnjev 60×40 cm) in FBM in HTB-40 (za velikost pladnjev 40×40 cm), kapacitete 2 ali 3 pladnja v digitalni različici upravljanja.

Ta linija se ponaša s koračnim pečenjem, variabilno hitrostjo in reverzibilnim vrtenjem ventilatorja ter zelo enakomerno peko na vseh nivojih pečenja. Kvaliteto peke zagotavljajo tudi močni grelci in visoka gostota termične izolacije. Ti dve lastnosti sta pogoj za hitro vzpostavitev temperature po nalaganju peči, kot tudi za pravilen razvoj produkta v peči.

FIN-DEKO etažne peči

Paleto novih tradicionalno-modernih modulnih etažnih pekarskih peči sestavljata dva osnovna modela v dveh velikostih z oznakama FD64 (velikost pečne površine 65×45 ) in FD68 (velikost pečne površine 65×85 cm) ter enostavnim digitalnim upravljanjem. Vsaka etaža je ločena samostojna neodvisna enota in je standardno že opremljena z vlažilnim agregatom.


Pekarske etažne peči Fines.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si