Vpiši iskalni niz

Multifunkcijske naprave

Vsestransko uporabne in učinkovite naprave, ki jih lahko uporabljate  za kuhanje z različnimi mediji.

Z multifunkcijskimi napravami lahko kuhate, cvrete, pečete, opekate, kuhate v tehniki sous-vide, sotirate, konfitirate in še mnogo več. Z različnimi tipi naprav, ki dosegajo temperature od 25°C do 250°C, odvisno od naprave, lahko izvajate ogromno število različnih operacij toplotne obdelave pa naj bo ročno in nadzorovano, ali pa preko vnaprej shranjenih receptov, ki vam sporočijo, ko je potrebno izvesti naslednji korak. Multifunkcijske naprave omogočajo hitro menjavo programov in tipov kuhanja od jutranjih jedi za zajtrk do večernega a-la-carte servisa. Zahvaljujoč vsestranskosti in kompaktnim dimenzijam, je te naprave mogoče umestiti tudi v zelo prostorsko omejene kuhinje, kjer pa ne boste omejeni z vsemi funkcijami, ki vam jih omogočajo. Uporabljajo se lahko kot catering oprema v centralnih kuhinjah, v restavracijskih, hotelskih ter bistrojskih kuhinjah in za živilsko industrijo. Z multifunkcijskimi napravami lahko kuhate tudi pod tlakom, vgrajeni sistemi pa nadzorovano dodajajo in izpuščajo tlak, s čimer zadostijo vsem predpisom in zahtevam po varni uporabi, ki pa je povrh vsega tudi zelo enostavna. Napravo si lahko izberete v verziji z eno ali dvema posodama, poleg tega so na voljo velikosti do 4 x GN 1/1.


Večnamenska naprava Firex.pdf

Multifunkcijske ponve JIPA.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si