Vpiši iskalni niz

Termomikser

Profesionalni termomikserji so nepogrešljiv pripomoček v profesionalnih kuhinjah, ki si prizadevajo za vrhunsko kakovost in učinkovitost pri pripravi jedi.

S svojo zmogljivostjo in inovativnimi funkcijami omogočajo kuharjem ustvarjanje okusnih jedi in širjenje svojega jedilnega lista.

Termomikserji so zasnovani za hitro in enostavno mešanje, sekljanje, emulgiranje, mletje, karameliziranje in kuhanje, kar omogoča kuharjem, da dosežejo želene teksture in okuse. Poleg tega nudijo natančen nadzor nad temperaturo in hitrostjo, kar je ključno pri pripravi občutljivih omak in juh.

Profesionalni termomikserji omogočajo tudi večjo učinkovitost v kuhinji, saj zmanjšajo čas priprave in omogočajo večjo produkcijo. To je še posebej pomembno v gostinskih obratih, kjer je hitrost strežbe ključna za zadovoljstvo gostov.

Termomikser Heinzelmann CHEF-X.pdf
Termomikser Robot cook.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si