Vpiši iskalni niz

Termoposode in vozički

Termoposode in vozički naših dobaviteljev vam služijo kot najboljša opcija za varno prevažanje hrane in obrokov, ki bodo ostali na zahtevani temperaturi skozi celotno predpisano časovno obdobje.

Oprema je izdelana iz najbolj kakovostnih materialov, ki ustrezajo vsem standardom in predpisom glede distribucije hrane na drugo lokacijo. Termoposode so elegantnega videza in funkcionalne. Njihov izolacijski donos sega od -40° C pa vse do +120° C, ter so tako primerne, da ohranjajo jedi na optimalni temperaturi tudi za daljši čas skladiščenja. To zagotavlja pravilno toplotno zadrževanje, ki omejuje tveganje bakterijskih okužb, hkrati pa ohranja hrano kakovostno, saj se ne spreminjajo njene organoleptične lastnosti. Termoposode so priročne in nepogrešljive v različnih okoljih, npr. v restavracijah, catering postrežbah, pekarnah, slaščičarnah, dostavnih službah. Transportni vozički so visoko izolativni in s tem omogočajo primerno distribucijo hrane in ohranjajo njene lastnosti. Med izdelki najdete posode in vozičke različnih kapacitet in velikosti z mnogimi lastnostmi, ki se še bolj približajo vašim zahtevam, seveda pa vam pri izbiri pravih z veseljem pomagamo.

Na spodnjih povezavah najdete več o dobaviteljih termoposod in vozičkov.
 

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si