Vpiši iskalni niz

Aparati za peko palačink in vafljev

Palačinkarji za profesionalno rabo in aparati za peko vafljev so razširjeni po restavracijah in gostinskih obratih, kjer kuharje in slaščičarje navdušuje enostavna uporaba ter vedno enaki kvalitetni rezultati.

S pomočjo profesionalnega aparata, je priprava palačink učinkovita in hitra. Tovrstne naprave so narejene iz kakovostnih materialov in izredno vzdržljive. Grelne površine so izdelane iz litega železa, ki se ogreje enakomerno po celotni površini in tudi ob kontinuirani uporabi in velikih obremenitvah vzdržuje nastavljeno temperaturo.

Aparati za peko palačink so na voljo v plinski ali električni izvedbi v različnih velikosti z eno ali dvema površinama, vaflje pa lahko gostom ponudbe v mnogih različnih oblikah, vse od klasičnih belgijskih vafljev in testa za kornete do nizozemskih mini palačink in churrosev.

Z dodatno opremo za doziranje in lepše mazanje mase ter posodami za dodatke lahko gostom pričarate prvovrstno izkušnjo, ki je ne bodo kmalu pozabili.


 
Aparati za peko palačink Krampouz.pdf
Aparati za peko vafljev Krampouz.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si