Vpiši iskalni niz

Ogrevane vitrine

Ogrevane vitrine se največkrat uporabljajo kot vitrine za rogljičke, peciva in pizze. Vitrine so z vseh strani obdane s steklom, ki omogočajo pregled nad vsebino.

Vitrine so izdelane iz nerjavečega jekla in termoizolacijskega stekla, dostopi pa so omogočeni s strani gostov in kupcev ali s strani kuharja oziroma natakarja. Namenjene so shranjevanju in vzdrževanju temperature rogljičkov in ostalih peciv, kosov pizz in toplih jedi. Nekateri modeli so opremljeni z rezervoarjem za vodo, ki preprečuje sušenje razstavljenih živil. Vitrine so dobavljive v različnih velikostih in oblikah, od vertikalnih s policami, do ležečih ter vgradnih in samostoječih, ki so pripravljene za izdajo hrane na liniji. Temperatura v vitrinah je nastavljiva z gumbnim ali digitalnim termostatom, večina pa je opremljena z vrati z magnetnim zapiralom in bazen za zbiranje odvečne vlage. Vertikalne vitrine imajo opcijo vrtečih stojal za enakomerno porazdeljevanje temperature, boljši pregled izdelkov in lažji dostop do njih. Ogrevane vitrine vam lahko, v primeru, da primerne ne najdete med ponudbo naših dobaviteljem, izdelamo tudi po meri.

Za več informacij o dobaviteljih ogrevanih vitrin, kliknite na spodnje slike.
Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si