Vpiši iskalni niz

Blenderji

Blenderji so nepogrešljiv pripomoček v restavracijah, kavarnah in barih.

Hamilton Beach profesionalni blenderji so znani po ustvarjanju izredno kremnih napitkov, zato jim številni barmani in restavracije dajejo prednost pred ostalimi znamkami. Prednost je v visoko zmogljivih blenderjih, ki omogočajo točno takšne rezultate, kot ste si jih zamislili. Blenderji imajo časovnike s funkcijo samodejnega izklopa, opcijo mešanja z enim dotikom, kar uporabniku omogoča natančnost in nadzor nad delovanjem. Blender lahko dobavimo s profesionalno zaščito pred hrupom, ki glasnost delovanja blenderja znižna na zvočno raven pogovora med vašimi gosti. To vam omogoča, da se neverjetna moč teh mešalnikov izkaže, brez da bi motili svoje stranke in njihove pogovore.


 
Blenderji Hamilton Beach.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si