Vpiši iskalni niz

Hlajenje in zamrzovanje

Hladilna tehnika in naprave za hlajenje in zamrzovanje so eden izmed glavnih delov vaše kuhinje.

Zagotavljanje pravih temperatur živil in pijače 24 ur na dan, vrhunska izdelava, kakovostni materiali, enostavna uporaba, primeren izgled - vse to so naša vodila in zahteve, ko izbiramo proizvajalce in dobavitelje opreme. Tako smo v nabor proizvajalcev dodali po našem mnenju najboljše dobavitelje iz Slovenije in od drugod, katerih naprave vam bodo služile, kot ste si zamislili.

Uporaba visoko kakovostnih materialov že v proizvodnem procesu, vrhunski izolacijski materiali, ki so odporni, okolju prijazni in ohranjajo organoleptične lastnosti hrane, hkrati pa zagotavljajo higieno s popolnim spoštovanjem vseh standardov in predpisov, ki veljajo na našem območju.

Programska oprema naprav za hlajenje in zamrzovanje omogoča integracijo najboljših sistemov za spremljanje temperature in daljinsko upravljanje in nadzorovanje naprav.

Avtomatski procesi, ki vzdržujejo idealne temperature, javijo napake in sprožajo procese, ki zagotavljajo pravilno delovanje naprave.

Ekološko manj obremenjujoča oprema, pri kateri je že v fazi proizvodnje poskrbljeno za zmanjšane ogljičnega odtisa med samo izdelavo in po zaključku uporabe, v obdobju delovanja pa se uporabljajo za okolje bolj primerni hladilni plini.

Na vse to smo mislili mi, zato vam ni treba. Vse, kar preostane vam, je, da med spodnjimi kategorijami poiščete naprave, ki jih potrebujete.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si