Vpiši iskalni niz

Pacojet

Pacotizing® postopek z dodanim zračnim tlakom mikro-obdeluje sveže globoko zamrznjene prehrambene izdelke v gladko teksturo.

Delo s Pacojetom je preprosto in zahteva le tri korake: pripravo, zmrznjenje, pacojetize. Številna zamudna opravila, kot so luščenje, blanširanje ali odmrzovanje, niso več potrebna. Kreacije se pripravi hitro in brezskrbno. S pomočjo Pacojeta se jih lahko enostavno postreže le s pritiskom na gumb, saj brez težav po porcijah servira tudi izdelke zmrznjene na -22° C.

Ta sodoben sistem za kuhanje zmanjšuje delovno obremenitev, povečuje učinkovitost kuhinje in poveča vrednost. Sveže sestavine predela tako rekoč v celoti, uporabnik pa jih nato zmrzne. Na ta način so optimizirani stroški prodaje - in s tem tudi dobiček. Posamezne porcije je mogoče pakotizirati® (tj. servirati natančne količine, potrebne za izpolnitev posameznega naročila), s čimer se odpravi vsaka prekomerna proizvodnja.

Zahvaljujoč edinstveni metodi priprave hrane Pacojet odpira neskončne možnosti za ustvarjalno umetnost. Omogoča, da uporabnik hitro in brez težav spreminja sestavo, konsistenco in fizično stanje jedi. Pacotizing ohranja originalne lastnosti sestavin, hkrati pa jih na novo interpretira z impresivnimi rezultati.

Naprava za pripravo hrane Paco jet.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si