Vpiši iskalni niz

Sušilnice

Sušilnice za testenine vam omogočajo bolj obsežno proizvodnjo testenini in njih shranjevanje. Izbirate lahko med več velikostmi sušilnic, ki so primere za vse vrste sušenja in prostorov.

Sušilnice razvrščamo glede na sušilno površino, ki jo premorejo. Ponujamo več velikosti sušilnic s sušilno površino od 3,5 do 18,4 kvadratnih metrov in 10 do 46 polic. Police so izdelane iz obdelanega lesa z vpeto mrežo iz nerjavečega jekla. V sušilnicah so vgrajeni dva grelca in štirje ventilatorji ter, glede na velikost, različno število ventilatorjev za odvajanje vlažnega zraka, ki se vklapljajo samo, ko je vlaga v sušilnici prevelika. Izolacija je debela 5 cm.

Delovanje sušilnice je preko kontrolnega sistema vodeno avtomatsko, vse kar morate storiti je, da nastavite željeno vlago in temperaturo, sušilnica pa od tu naprej sama upravlja z grelci in ventilatorji, dokler niso dosežene nastavljene vrednosti, ki jih sistem potem tudi vzdržuje. Nastaviti je mogoče tudi čas kroženja zraka, kar omogoča tudi močnejše sušenje na eni strani ter blažje na drugi strani sušilnice.

Vse sušilnice so izdelane s kolesi in so tako zelo okretne.Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si