Vpiši iskalni niz

Priprava ostalih živil

V bogatem naboru naprav za pripravo najrazličnejših živil najdete vse od rezalnikov, sekljalnikov, paličnih mešalnikov, planetarnih mešalcev in ostalih naprav različnih kvalitetnih proizvajalcev, ki jim zaupa veliko število kuharjev, šankistov in ostalega osebja v gostinstvu po svetu.

Naprave za rezanje in sekljanje

Danes je zelo pomembno, da vsak dan zaužijemo veliko različnega svežega sadja in zelenjave. Pomembno je tudi, kako ta živila pripravimo. V našem programu imamo na voljo naprave, s katerimi lahko uporabljate kar 48 različnih diskov za rezanje, ribanje in mletje katerega koli sadja ali zelenjave, kar omogoča hitro in vrhunsko pripravo hrane. Zelenjavo, kot so korenje, bučke in zelena, lahko razrežejo v paličice za kuhanje na pari, kumare na kocke, sadje za v sadno solato ali kuskusno zelenjavo pa na večje kose. S to napravo dobite dva stroja v enem, saj ločeni posodi za rezanje in sekljanje delujeta z isto osnovno enoto, visoko zmogljivost, robustno izdelavo, ki preprečuje poškodbe in napake, veliko število opcij rezanja in sekljanja z eno napravo za potrebam kakršnega koli gostinskega obrata.


Rezalnik in sekljalnik Robot Coupe.pdf
Rezalnik in sekljalnik sadja in zelenjave Robot Coupe.pdf
Rezalnik za pripravo zelenjave Robot Coupe.pdf

Naprave za rezanje AlexanderSolia.pdf
Naprava za ribanje AlexanderSolia.pdf

Palični mešalniki

Palični mešalniki, ki se uporabljajo za pripravo omak, juh in podobnih jedi, so zelo priročni v vsaki kuhinji. V razvoju je velika pozornost namenjena zasnovi ročaja za kar najboljši oprijem mešalnika, kar omogoča zelo enostavno uporabo. Noga, rezilo in palica so snemljivi, kar zagotavlja popolno higieno. K čistoči pripomore tudi material - nerjaveče jeklo, ki se očisti z lahkoto. Palični mešalniki so zaradi možnosti razstavljanja in čiščenja posameznih vitalnih delov izredno higienski. Robustna izdelava s pomočjo ustreznih materialov in oblikovanja zagotavlja trden stroj, zmožen velikih obremenitev. Zmogljiv motor, ki pripomore k popolnemu končnemu rezultatu. Zaradi svoje kompaktne izdelave so palični mešalniki, kljub kapacitetam do 400 litrov, varčni s prostorom in enostavni za uporabo. Odločite se lahko za manjše modele, ki vam pomagajo pri pripravi nekaj obrokov ali večje industrijske naprave, ki omogočajo samostojno pripravo jedi ali elementov krožnika za celotno dnevno kapaciteto.Palični mešalnik Robot Coupe.pdf

Lupilci krompirja

Stroji za lupljenje krompirja so v različnih razpoložljivih različicah in v skladu z zmogljivostmi zasnovani za lupljenje krompirja, korenja in gomoljev na splošno. Zahvaljujoč kombiniranemu delovanju posebnega abrazivnega konglomerata, ki je pritrjen na površini odstranljive vrteče se plošče in luščilnega valja, lahko v zelo kratkem času pridobite gladko živilo brez vdolbinic, ki je pripravljeno za popolno prezentacijo na krožniku. Trdna konstrukcija iz nerjavečega jekla s prozornim pokrovom, mikrostikalom in loputo za praznjenje z mehansko zaščito vam omogočajo celosten nadzor nad delovanjem naprave in varno uporabo. Plošča in luščilni valj sta odstranljiva in zamenljiva, kar pa pomeni, da vam bo lupilec krompirja služil zelo dolgo, rezultati pa bodo ob vsaki uporabi enaki.
Lupilci krompirja Sirman.pdf
Naprave za pranje in lupljenje krompirja AlexanderSolia.pdf

Planetarni mešalci

Naši dobavitelji ustvarjajo planetarne mešalce, ki temeljijo na tradiciji razvoja izdelkov, torej na poglobljenem poznavanju potreb in vsakodnevnih rutin uporabnikov ter na vrhunskih inovacijah, ki jih vodijo uporabniki. Rezultat so profesionalni mešalci, ki so ergonomični, higienski in enostavno za čiščenje.

Zmogljivi frekvenčno nadzirani motorji dajejo mešalcem svojo moč in hitrost, poleg možnosti spremenljive nastavitve hitrosti pa je mogoče izbirati med več fiksnimi hitrostmi. Odvisno od modela ima uporabnik tudi možnost shranjevanja različnih delovnih procesov, tako da se lahko čas in hitrost nastavita z enim preprostim pritiskom na gumb. To pomeni, da se mešalec lahko uporablja v fiksnih proizvodnih procesih brez posebnih navodil uporabnikom. Mešalci iz našega programa so namenjeni pekarnam, slaščičarnam, restavracijam, proizvodnji hitre hrane, laboratorijem in kuhinjam na plovilih.

Mešalci so na voljo v namiznih in samostoječih opcijah, z možnostjo priklopa na enofazni ali trifazni električni priključek. Močni okvirji in noge so izdelani iz nerjavečega jekla, ki ga je enostavno očistiti. Planetarci imajo dodane tri nastavke za uporabo v različnih procesih, nastavki pa so prav tako izdelani iz nerjavečega jekla in pralni v pomivalnem stroju. Večji mešalci so na voljo z ročico za dvigovanje in spuščanje posode, krmiljenje pa je lahko ročno ali avtomatizirano.


Planetarni mešalci Starmix.pdf

Planetarni mešalci Varimixer.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si