Vpiši iskalni niz

Pipe

Med našim naborom profesionalnih pip za velike sisteme in za gostinske lokale najdete pipe za pomivanje, povišane blok pipe za točenje vode, tuš pipe z mešalno baterijo in samonavijalne kolute.

Pipe, ki jih ponujamo, so visoko kvalitetni izdelki, ki jih odlikuje premišljeno oblikovanje, enostavna uporaba in pozornost na podrobnosti, ki so pomembne za nemoteno dolgotrajno delovanje v profesionalnih kuhinjah in šankih. Pipe so robustne, učinkovite in primerne za kontinuirano uporabo. Nudimo različne linije profesionalnih pip, ki se lahko montirajo na pulte ali na steno, imajo možnost ročnega ali nožnega proženja, našli pa boste tudi veliko različnih opcij, kar se tiče velikosti in pretokov. Pipe so ergonomsko oblikovane in s svojo praktičnostjo olajšajo delo uporabnikov v hotelih, restavracijah, menzah, bolnicah, šolah in drugod.

Med našimi dobavitelji pip boste zagotovo našli primerno za vašo kuhinjo, zato za več informacij kliknite na spodnje slike.


 

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si