Vpiši iskalni niz

Peči na oglje

Peč na oglje je zelo uporaben, vsestranski proizvod, ki lahko, za razliko od drugih kuhinjskih elementov, deluje brez električne energije ali plina.

Lahko se uporablja v kuhinji ali na prostem, kjer so viri energije, kot sta plin in električna energija nedostopna. Je idealen izdelek za strežbo na prostem, saj lahko ena peč nahrani tudi do 150 gostov. Primerna je tudi za pripravo vseh vrst mesa, zelenjave, krompirja, kruha in sladic, kot so rogljički, sirom in gobami; na kratko, lahko se uporablja za predjedi, glavne jedi in sladice. Vse, kar potrebujete, je peč in oglje. Eno polnjenje približno 3,5 – 5 kg oglja zadošča za približno 6-8 urno peko. Lahko tudi pečemo na dveh nivojih, na dveh inox rešetkah. Rešetke imajo bočni in zadnji rob, ki preprečuje, da hrana zdrsne iz rešetke. Trdna, izolirana vrata je zelo enostavno odpreti in vključuje prikaz trenutne temperature v pečici. Na dnu pečice je izvlečen pladenj iz nerjavečega jekla, ki zbira pepel. Na dnu peči in na dimniku so zaklopke, ki se uporabljajo za regulacijo dovoda zraka in temperature v notranjosti pečice. Pečica je zelo trdna in toga, ker je pokrov iz kotlovske pločevine debeline 5 mm, ki lahko prenese zelo visoke toplotne obremenitve. 5 cm debela izolacija omogoča izredno nizke toplotne izgube in dolgotrajno delovanje z enim polnjenjem. Oglje daje hrani značilen vonj in okus, zato peč priporočamo vsem, ki želijo svojim gostom ponuditi nekaj posebnega, nekaj več in hkrati tudi nekaj privarčevati pri energiji.

Peči na oglje Josper

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si