Vpiši iskalni niz

Tehtnice

V naši ponudbi ponujamo profesionalne tehtnice, ki se lahko zaradi svojih lastnosti uporabljajo tako kot stacionarne kot tudi kot mobilne tehtnice.

Tehtnice v kuhinjah pokrivajo širok spekter uporabe. Uporabne so na celotni poti živila v kuhinji. Platformske tehtnice se uporabljajo ob prevzemu živil s strani dobaviteljev, namizne pa so namenjene vsem tehtanjem živila za nadaljnjo obdelavo ali kuhanje. So zelo trpežne, izdelava iz nerjavečega jekla pa omogoča tudi lažje čiščenje. Vse tehtnice iz našega programa imajo enostaven bralni zaslon z osvetlitvijo in različnimi funkcijami, kot so štetje kosov, odštevanje znane teže posode ter celo vmesnik za PC in tiskalnik - vse, kar lahko uporabniku olajša dnevno uporabo ter delo v kuhinji. Vse tehtnice imajo nastavitveni program za prilagoditev natančnosti. Na ta način je zagotovljena visoka stopnja natančnosti v vsakem trenutku. Tehtnice so dobavljive tudi s certifikatom kalibriranja in tako omogočajo uporabo v najbolj zahtevnih okoljih.

Več o proizvajalcu tehtnic Kern si lahko preberete s klikom na spodnjo povezavo.


 

Tehtnice Kern.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si