Vpiši iskalni niz

Vakuumiranje

Naprave za vakuumiranje predstavljajo uporabno opremo tako za domačo kot profesionalno uporabo. Vsak uporabnik ima možnost izbire med različnimi tipi in velikostmi naprave, kar mu omogoča odličen izkoristek prostora in pomaga dosegati posamezne zahteve vakuumiranja.

Naprave za vakuumiranje vam omogočajo dolgotrajno svežino sestavin, saj se zaradi odsotnosti zraka v vrečki vse biološke aktivnosti upočasnijo, s čimer se izognemo razvoju plesni in bakterij ter oksidaciji izdelka, tako pa ga ohranimo svežega dlje časa. Odvisno od modela lahko z vakuumirnim strojem pakirate različne vrste izdelkov, tudi tekočine, omake in velike kose mesa. S pomočjo vakuumirke se živila ne hranijo več v velikih posodah, ampak v vrečkah, kar zmanjšuje prostor, potreben za njihovo skladiščenje. Zaradi hermetičnega vara ni nevarnosti, da se različni izdelki med seboj stikajo. S tem se izognemo kontaminaciji tekočin in vonjavam, kar nam omogoča, da različne izdelke postavimo enega poleg drugega, kar prihrani prostor in porabo energije. Zahvaljujoč vakuumirni napravi je mogoče sestavine kupiti v velikih količinah: s tem lahko zanje plačate manj in jih nato shranite v manjših delih. Vakuumska tehnika omogoča, da hrano postavite v zamrzovalnik, ne da bi jo sušili. Naprava za vakuumiranje doseže 99% vakuuma, kar še izboljša kuhanje s tehniko Sous-Vide v vakuumu, ki zahteva visoko stopnjo vakuuma.

Prednosti uporabe naprave za vakuumiranje v restavracijah so številne, saj lahko skupaj z drugo profesionalno opremo zmanjšajo odpadke, prihranijo stroške za sestavine in povečajo dohodek za vsak posamezen obrok.

S klikom na spodnje povezave si lahko ogledate več o naših dobaviteljih vakuumirnih strojev.

Naprave za vakuumiranje Bartscher.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si