Vpiši iskalni niz

Štedilniki

Prav vsaka profesionalna kuhinja je opremeljena z vsaj enim tipom štedilnika, ki ga uporablja za pripravo in kuhanje najrazličnejših živil, jedi, sladic in pijač.

To pa je tudi naše vodilo pri ponudbi štedilnikov. V našem programu boste, ne glede na velikost kuhinje, število in tip obrokov, ki jih pripravite dnevno ter jedi, ki jih ponujate, našli pravi štedilnik zase.

Najsi bo to plinski ali električni, kombinirani ali indukcijski, takšen z deljeno ali polno kuhalno površino - pri nas dobite vse. 

Ponujamo vam veliko število opcij in prilagoditev, ki bodo vaše jedi popeljale na še višjo raven. Razpon plinskih gorilcev od 4 do 11,5 kW na štedilnikih, tudi z možnostjo vgrajene plinske ali električne pečice kapacitet GN 1/1 do GN 2/1 in temperaturnim razponom do 300°C. Električni štedilniki so izdelani z grelnimi ploščami velikosti 300x300 mm z močjo do 4 kW ter 7-stopenjsko regulacijo. Steklo-keramični štedilniki omogočajo enostavno in natančno kuhanje na Ceran kuhališču debeline 6 mm. V ponudbi najdete tudi velik nabor indukcijskih kuhalnikov s klasičnim kuhalnim mestom, ali pa posebej izdelanim kuhalnim mestom za kuhanje z wokom, kjer se moč posameznega mesta giblje med 3,5 in 7 kW.

Katalog Gazi.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si