Vpiši iskalni niz

Tecfrigo

Podjetje Tecfrigo je začelo s poslovanjem leta 1980 in v nekaj letih postalo vodilno na trgu hladilne in termične opreme ter vitrin, zahvaljujoč nenehnemu razvoju svojih izdelkov in oblikovanja. Tecfrigo je močno ukoreninjen na ozemlju kot rokodelska družba, ki je kmalu postal industrijska realnost, z uporabo najnaprednejših proizvodnih tehnologij in širjenjem svoje ponudbe izdelkov.

                                                                                                                                            

Leta 1993 je bila ustanovljena znamka Cold Master in leta 2001 Frostemily, tako da bi razširili ponudbo in zadovoljili različne tržne trende. Cold Master je bil takoj potrjen kot strokovnjak za potrebe večjih kuhinj. Frostemily je prepoznan kot idealen partner, ki lahko zadovolji najrazličnejše potrebe vse bolj konkurenčnega mednarodnega trga.

Danes je podjetje zahvaljujoč široki izbiri izdelkov sposobno izpolniti zahteve izvajalcev iz različnih poslovnih kategorij: od butika do supermarketa.

Podjetje deluje v dveh stavbah s skupno površino več kot 15.000 kvadratnih metrov, kjer se izdelujejo vse proizvodne linije. Posebna pozornost je namenjena kakovosti sestavnih delov in izbiri surovin. Poleg tega proizvodni postopek temelji na metodi »Lean«, ki je sinonim za največjo učinkovitost, kot jo zahteva politika družbe.
V skladu s sprejeto metodo je celoten postopek proizvodnje do končnega preskusa podvržen natančnemu nadzoru kakovosti.
Podjetje ima certifikat ISO 9001, ki zagotavlja stalnost in nadzor vseh procesov.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si