Vpiši iskalni niz

Solatni bari

Samopostrežni solatni bari so zelo priljubljeni v večjih hotelih in restavracijah. Poleg tega, da so izredno praktični in funkcionalni, z njimi dopolnite in povežete celoten prostor.

Samopostrežne in solatne bare lahko izberete v različnih velikostih in kapacitetah, barvah in opremljenosti z dodatki in tako v popolnosti prilagodite samopostrežni del vaše restavracije svojemu gostu. Opremo lahko dopolnite s stranskimi odlagalnimi policami, steklenimi sanitarnimi in dekorativnimi nadgradnjami ter različnimi vrstami osvetlitve, shranjevanja krožnikov in skodelic ter pribora. V ponudbi imamo visoko kakovostne, oblikovno moderne in tradicionalne ter z vidika hladilnih sistemov vrhunske solatne bare, ki so prilagojeni potrebam sodobnega gostinstva, sledijo zakonskim zahtevam za ravnanje z živili in hrano ter vaš prostor poživijo in nase privlečejo še več pogledov in obiska.

Ne glede na to, ali izbirate samopostrežno enoto, celotno linijo ali pa samo samostojni solatni bar, vse to lahko najdete med našimi dobavitelji, v primeru posebnih zahtev pa vam solatni bar izdelamo tudi po meri.

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si