Vpiši iskalni niz

Polirni stroji

V našem programu ponujamo stroje za poliranje, razkuževanje in sterilizacijo jedilnega pribora in kozarcev. Vsi stroji naših dobaviteljev so v celoti izdelani iz nerjavečega jekla (Aisi 304) in jih odlikujejo vrhunske tehnologije, ki preprečujejo motnost stekla in jekla.

Polirni stroji so opremljeni z notranjim rezervoarjem, odpornim na udarce in certificiranim za uporabo v živilski industriji in čistilnih postopkih z nizkim vplivom hrupa. Zahvaljujoč izjemno hitrim in učinkovitim ciklom poliranja, razkuževanja in sterilizacije ne bo več treba izvajati dragih namakanj v kisu in postopkov čiščenja rok. Vsi stroji zmanjšajo skoraj povsem izničijo možnost lomljenja stekla in poškodb pribora.

Polirni stroji za pribor delujejo s pomočjo prahu iz koruznega storža, ki je narejen iz naravnih, biološko razgradljivih in steriliziranih zrnc, ki odstranjujejo in absorbirajo najbolj obstojne apnenčaste lise. Prah je potrebno le stresti v rezervoar, ki bo zaradi svoje vibracije omogočil, da zrnca s trenjem odstranijo in absorbirajo vse, kar vpliva na kovino, in tako dosežejo učinkovito čiščenje.

Naprave za poliranje kozarcev in steklene opreme so kompaktni, intuitivni in enostavni za uporabo. Omogočajo vam poliranje različnih vrst steklenih proizvodov, do 350 kosov na uro, zahvaljujoč 5 antistatičnim ščetkam iz mikrovlaken ali bombaža in stalnemu toku vročega zraka pri 60° C, s tem pa so kot nalašč za profesionalno izvedeno sušenje in poliranje katerekoli vrste stekla. Njihovo delovanje ne pusti neprijetnih oblog in omogočajo izločanje slehernega delca detergenta in apnenca, kar zagotavlja visok sijaj brez lis. Ščetke so popolnoma odstranljive in pralne pri 30° C z nevtralnim detergentom.

Več o dobaviteljih polirnih strojev si lahko preberete s klikom na spodnje slike.

 
Polirni stroji Besser Vacuum.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si