Vpiši iskalni niz

Servis gostinske in hladilne opreme

Prodaja kvalitetnih naprav je prvi korak do zadovoljnih strank, ključ do stalnih strank pa je hiter odziv na morebitne težave. Mi smo tu za vas v vseh primerih. Profesionalne gostinske naprave so vedno močno obremenjene, hkrati pa morajo biti vedno na voljo, to pa vam lahko zagotovi le hitra in učinkovita servisna služba.

Naša servisna ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju gostinstva in hladilništva, zato vam lahko zagotovimo celostno podporo v vseh gostinskih obratih ter ostalih objektih s tovrstno opremo.

Zaradi številčnosti servisne ekipe vam lahko zagotovimo hitro servisno odzivnost, saj se zavedamo, kako zelo pomembno je, da lahko v najkrajšem možnem času nadaljujete z delom kljub morebitnim okvaram in prekinitvam.

Zaradi širokega znanja, ki ga ves čas nadgrajujemo in obnavljamo, ter dolgoletne prakse vam zagotavljamo servis vseh naprav.
Servisne storitve izvajamo v servisni delavnici na sedežu podjetja Kaza sistemi d.o.o., na Trpinčevi ulici 37a v Ljubljani. Po potrebi zagotavljamo servisno pomoč tudi na terenu, sploh ko gre za naprave, katerih montažo izvajajo naši pooblaščeni serviserji. Ugodna lokacija in odlične povezave s poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini nam omogočajo ekonomsko upravičene stroške servisnih storitev in rezervnih delov.

Servis hladilne in gostinske opreme izvajamo za vse vrste objektov in opreme:

- za javne objekte (osnovne šole, vrtce, domove upokojencev, fakultete, ministrstva, javne zavode,...)

- za gostinske objekte (hotele, restavracije, pekarne, slaščičarne, kavarne, okrepčevalnice, bencinske servise, družbeno prehrano,...)

- za industrijske obrate (mesnice, pekarne, mlekarne in druge obrate za predelavo živil). 

Kako naročiti servis?

Izpolnite spletni obrazec na tej strani. Vpišite znamko in vrsto naprave. V polje Opis težave čim bolj podrobno opišite napako oziroma težavo. Vpisane informacije nam omogočajo, da lahko čim hitreje pričnemo s postopkom reševanja vaše težave.

*Polja označena z zvezdico so obvezna.

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si